Kedves Szülők!

Nagy tisztelettel és szeretettel meghívjuk Önöket a Melioratio Gyermekfejlesztési Központ által szervezett “Nem vagy egyedül! – Az autista gyermeket nevelő szülők találkozójára”!

Az előadásra 2023.12.15-én (pénteken) 8:30 órai kezdettel kerül sor Dunaszerdahelyen az EUROPA CENTER épületében.

Az előadás és a találkozó fókuszában a szülők lesznek, hiszen nekik is szükségük van a támogatásra, segítségre.
Bemutatnánk az általunk megszólított előadókat:

1. PaedDr. Strédl Terézia, PhD.- pszichológus, egyetemi docens, a komáromi Selye János Egyetem Tanárképző Kara és a budapesti Kodolányi János Egyetem oktatója (Boldog gyermek, elégedett család)

2. MUDr. Perhács Ildikó – gyermekpszichiáter (Mikor kell és segít a diagnózis – orvosi szemmel)

3. Mgr. Csivre Zsuzsanna – gyógypedagógus, a Dunaszerdahelyi Pedagógiai-Pszichológiai Tanácsadó és Prevenciós Központ igazgatónője (Miként segíti az állami rendszer és intézmények a sajátos nevelési igényű gyermekek szüleit?)

4. Mgr. Langermann Silvia, PhD., PCC – pszichológus, egyetemi tanár, a Power Couching megalapítója (Mennyire és miben változik a család, ha a gyermek kap egy diagnózist? – Hogyan fogadjuk ezt el?)

5. Mgr. Szmolka Orsolya – fejlődés,- és klinikai gyermekpszichológus, képzésben levő család és párterapeuta, diagnosztika szakmai vezető (A korai diagnosztika fontossága)

6. PaedDr. Borbély Diana, PhD. – óvodapedagógus, egyetemi adjunktus, a komáromi Selye János Egyetem oktatója (A sajátos nevelési igényű gyermek az intézményben)

Frissítővel kedveskedünk minden résztvevőnek, utána pedig kötetlen beszélgetéssel zárnánk a rendezvényt.

A rendezvény zártkörű, regisztrációhoz kötött!

https://docs.google.com/…/1FAIpQLScl58PvzsZamx…/viewformFontosnak tartjuk, hogy a szülők megismerjék azon szakembereket, akik nap mint nap hozzájárulnak gyermekeik megsegítéséhez!

plakát